16.6 C
Mostar

SRPSKI TABLOIDI SE OBRUŠILI NA PJEVAČICU: Zabranite Severini ulaz u Srbiju

Nakon što je objavljeno da je Severina Vučković odustala je od angažmana na novom televizijskom projektu TV UNA, a koje se povezuje sa Miloradom Dodikom zbog negiranja genocida, uslijedile su burne reakcije javnosti na društvenim mrežama. Srpski tabolidi jutros su na svojim naslovnicama i portalima “osuli paljubu” i pozvali vlasti da se Severini zabrani ulaz u Srbiju.

“Državo, zabrani i ovoj pljevaljki da uđe u Srbiju”, “Severina u kampanji protiv Srba”, “Severinu plaća srpska kladionica, a ona pljuje po nama” – samo su neki od naslova na tabloidima.

“Jedan popularni lanac kladionica nedavno je angažovao Severinu za jedno od svojih zaštitnih lica, iako hrvatska pevačica već neko vreme pljuje po Srbima, uključujući i patrijarha Porfirija, a sada je pokazala da vodi i antisrpsku politiku”, naveo je jedan od tabloida koji je ujedno objavio veći dio teksta u kojem negira genocid u Srebrenici.

“Napala poglavara SPC”

Naveli su i kako su SMS porukama napadala poglavara Srpske pravoslavne crkve Porfirija.

“Vučkovićeva, koja u Srbiji zarađuje silne pare, tako se javno pridružila hejterima koji pokušavaju da optuže čitav srpski narod i žigošu ga kao zločinački i genocidan! I sve to možda i ne bi bilo toliko strašno da Severina dobar deo svoje karijere nije izgradila u Beogradu i Srbiji, gde i dan-danas redovno nastupa i pravi veoma posećene koncerte”, naveo je drugi tabloid.

Podsjetimo, Severina se oglasila jučer i kazala kako “ne želi učestvovati u projektu koji ima veze s osobom koja vrijeđa žene na najgori način i koja ne priznaje da je u Srebrenici počinjen genocid”.

“Nisam se do sada oglašavala na tu temu, a moje se ime provlačilo u svakom tekstu, a da niko nije provjerio je li informacija tačna. Činjenica je da sam dugo pregovarala, imali smo vrlo ugodne radne sastanke i doista smo dogovorili da ćemo raditi, čak smo krenuli s okupljanjem ekipe. Međutim, onda se u medijima pojavila informacija da je riječ o ‘Dodikovoj televiziji’, pa se odjednom samo moje ime počelo pojavljivati uz njegovo. Na kraju se uspostavilo da je doista riječ o partnerstvu sa porodicom Dodik. Ne želim učestvovati u projektu koji ima veze s osobom koja vrijeđa žene na najgori način i koja ne priznaje da je u Srebrenici počinjen genocid”, istakla je Severina.

N1, Foto: YouTube

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Popularno